Osnovna Škola "Učitelj Tasa", Niš

Home Новости Активности у школи Активности ученика у октобру и новембру 2022.
Активности ученика у октобру и новембру 2022. PDF Štampa El. pošta
Napisao Valentina Puzic   
nedelja, 27 novembar 2022 16:21

Дечја недеља

У оквиру Дечје недеље под слоганом "ШТА ДЕЦИ ТРЕБА ДА РАСТУ ДО НЕБА" Ученички парламент ОШ "Учитељ Таса" је направио шарени пано са одговорима ученика свих одељења.

Посета Сајму образовања

Ученици VIII разреда су 14.10.2022. посетили Сајам образовања који је одржан на платоу испред Академије техничко-васпитачких струковних студија у Нишу. Представиле су се средње школе са својим образовним профилима, а ученици су добило ближе информације о даљем школовању.

Фотографије

 

Светски Дан хране

У оквиру Дана хране одржана је трибина под називом "Савремена исхрана деце школског узраста" коју је одржала наставница биологије Андријана Марковић Јанковић. Деци су, између осталог, предочени и резултати истраживања који указују на проблематичну исхрану деце у најбитнијем периоду одрастања.

Ученици наше школе су обележили "Дан хране" тако што је свако од њих донео по нешто од воћа, а у циљу промовисања здравије исхране деце.

Фотографије

 

Додела награде Светислав Милић

Ученици шестог разреда ОШ "Учитељ Таса" су присуствовали церемонији доделе награде Светислав Милић - младима од срца.

Фотографије

 

Посета гимназије "Светозар Марковић"

Ученици су добили додатне информације о даљем школовању, смеровима, даљем напредовању, усавршавању и свему што гимназија нуди.

Фотографије

 

Светски дан детета

У оквиру Светског дана детета одржан је први сусрет Савеза Ученичких парламената општине Медијана у циљу остваривања сарадње и формирању заједничких активности.

Фотографије

 

Међународни дан толеранције

Ученички парламент ОШ "Учитељ Таса" је обележио Међународни дан толеранције одржавши радионице на ту тему свим одељењима.

Фотографије

 

Poslednje ažurirano nedelja, 27 novembar 2022 16:51