СТЕМ – Недеља открића

Недеља откривања СТЕМ дисциплина 2018. Недељао ткривања СТЕМ дисциплина 2018. је међународна иницијатива која позива учеснике на пројектима, организације, институције и школе из Европе и света да обележе и прославе каријере и узбудљиве аспекте образовања из области науке, технологије, инжењерства и математике (СТЕМ). Слоган овогодишње кампање „Реци да СТЕМ-у“ описује мисију партнера која се огледа у посвећеној подршци СТЕМ предметима у школама, као и широком дијапазону сарадње међу заинтересованим странама у тојобласти. Да ли сте заинтересовани да постанете партнер ове иницијативе? Уколико желите да постанете партнер Недеље откривања СТЕМ дисциплина 2018, слажете се да ћете:

  • Организовати и размењивати информације о активностима у образовању из СТЕМ области, као и о промотивној кампањи Недеље откривања СТЕМ дисциплина 2018.
  • Охрабривати заинтересоване појединце да подрже и да се придруже иницијативи организујући СТЕМ активности, у чему ћете им помоћи кроз дисеминацију информација о овим догађајима у оквиру промотивне кампање поводом Недеље откривања СТЕМ дисциплина 2018.
  • У знак подршке објављивати информације о кампањи Недеље откривања СТЕМ дисциплина 2018 на вашој веб страници, чиме ће се олакшати активна размена информација између учесника пројеката, организација, институција и школа..

Више информација о корацима регистрације које потенцијални партнери треба да испрате налазисе на линкуДа ли организујете СТЕМ догађај у априлу 2018? Упишите га на мапу! Учесници који организују СТЕМ активности у априлу 2018. такође могу да се укључе у такмичења у оквиру Недеље откривања СТЕМ дисциплина. За више информација посетите линк.

SDW18 banner